Θαλασσινά Πιάτα

Υλικά

  1. 1 κιλό ψάρι
    1 κιλό πιπεριές
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Κόβουµε τις πιπεριές σε ροδέλες και στρώνουµε τις µισές σ' ένα ταψί. Από πάνω βάζουµε το ψάρι µε αλάτι και πιπέρι και από πάνω τις υπόλοιπες πιπεριές, περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα