Θαλασσινά Πιάτα

Υλικά

  1. 1 φύλλο µπακαλιάρο
    1 κιλό φρέσκα φασολάκια
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    1 κρεµµύδι
    ½ κιλό ντοµάτες
    2-3 σκελίδες σκόρδο
    πιπέρι

Προετοιμασία

Ξαλµυρίζουµε τον µπακαλιάρο και τον κόβουµε κοµµατάκια. Καθαρίζουµε και πλένουµε τα φασολάκια. Σε µια κατσαρόλα τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα φασολάκια και τα κουνάµε 2-3 φορές. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ψιλοκοµµένες χωρίς τη φλούδα, το σκόρδο και το πιπέρι και αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά της ώρας και είναι έτοιµο.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα