Θαλασσινά Πιάτα

Υλικά

  1. ½ κιλό φασόλια ξερά
    1 κρεµµύδι
    ½ κιλό ντοµάτες
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    ½ κιλό µπακαλιάρο
    πιπέρι

Προετοιμασία

Βράζουµε τα φασόλια µέχρι να µισοψηθούν. Τα σουρώνουµε και τα βάζουµε πάλι µε το λάδι, το κρεµµύδι  και τις ντοµάτες στην κατσαρόλα. Προσθέτουµε νερό µέχρι να τα σκεπάζει. Αφού µισοψηθούν ρίχνουµε τον µπακαλιάρο, ξαλµυρισµένο και κοµµένο σε µέτρια κοµµάτια. Προσθέτουµε λίγο πιπέρι και αφού πάρει το φαγητό 2-3 βράσεις είναι έτοιµο.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα