Θαλασσινά Πιάτα

Υλικά

  1. Λίγη µπίρα
    Σκόρδο
    Κύµινο
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Αλεύρι
    Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου

Προετοιμασία

Πλένουµε τον ξιφία. Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία. Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά. Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό.
Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα